198 Land

En podkast der Einar Tørnquist inviterer kjente gjester i studio for å snakke om både nyttige og unyttige fakta om ulike land i verden. Hver episode tar for seg et nytt land med en ny gjest.

16: Nord Korea del 2 med Erika Fatland

Vi har kommet frem til del 2 av Nord Korea-eventyret sammen med forfatter og globetrotter, Erika Fatland, noe som også er denne sesongens siste episode. Einar står som alltid parat med en bunke mer eller mindre kvalitetssikrede fakta og tar oss med på nok et dypdykk ned i brønnen av rariteter og menneskerettighetsbrudd som Nord Korea har å by på.
Les mer

15: Nord Korea del 1 med Erika Fatland

Denne uken går turen til et av verdens gærneste land, som kan flotte seg med en flåsete gude-diktator, et bedritent kastesystem, kullfyrte lastebiler og den kulinariske nyvinningen hamburger. Ja, vi snakker selvfølgelig om Nord Korea, og med seg på reisen har Einar tatt med seg forfatter og Nord Korea-fantast, Erika Fatland.
Les mer

14: Bhutan med Ole Martin Ihle

Bueskyting er nasjonalsporten, røyking er ulovlig og det vanligste å pynte huset sitt med er tegninger av erigerte peniser. Denne uka har Einar besøk av Ole-Martin Ihle og reisemålet er Bhutan.
Les mer

13: Somalia med Jonis Josef

Landet med verdens kanskje farligste by, en norsk statsminister og en skrøpelig idrettshistorie skal under lupen når Einar har besøk av komiker Jonis Josef for å snakke om Somalia.
Les mer

12: Danmark med Ingrid Gjessing Linhave

Denne gangen er det vår litt rallete søster i sør, Danmark, som skal under lupen. Einar har en høne å plukke med danskene og med seg på laget har han NRK-dryade og Danmarksekspert, Ingrid Gjessing Linhave.
Les mer

11: Libya med Magnus Carlsen

Det er duket for en ny sesong av 198 Land med Einar Tørnquist og vi braker løs med sjakk-kongen sjøl, Magnus Carlsen. Einar har som vanlig disket opp med en bråte mer eller mindre kvalitets-sjekkede fakta og denne gangen går turen til Libya.
Les mer

Einar forteller om ny sesong

Les mer

Informasjon om neste sesong

Les mer

10: Aserbajdsjan med Marte Stokstad

Einar og Marte har begge vært i Aserbajdsjan. Marte besøkte landet i forbindelse med Eurovison og føler hun har gått glipp av mye, heldigvis kan Einar diske opp med en god mengde unyttig og nyttig fakta.
Les mer

9: Pakistan med Morten Ramm

Morten Ramm har tilbragt en hel måned i Pakistan og forteller om sine opplevelser derfra. Einar har som vanlig samlet inn en hel del fakta, blant at Pakistan ligger nesten helt nederst på FIFA-rankingen i fotball. 
Les mer

9 episoder til.
Last inn fler