Alex Rosèn Show Podcast

“Alex Rosén Show”, er podkasten der Alex i rollen som selvutnevnt gjest formidler ærlige og annerledes historier til lytterne. Alex er naturlig nok ikke alene om å være gjest i eget show, hver uke dukker mer eller mindre aktuelle gjester opp med sine historier, og Per Hustad er mannen som har jobben med å ro det hele i land. Nye episoder hver fredag.

Erlend Elias – Samer

Hvordan gikk det da Alex skulle skaffe faren sin nye tenner, og hva skjer hvis man krasjer med en ku i India? Dette og mye mer blir det snakket om i Alex Rosén Show. Erlend Elias er gjest.
Les mer

Kristopher Schau – Tradisjon

Kristopher Schau er gjest i Alex Rosén Show. Det blir prat om det nye albumet til The Dogs, og en meget grov tegneserie. Alex forteller om den gangen han reiste opp til Kvitøya og ble jakta på av sysselmannen, og Kristopher forteller hvorfor det er slik at havet ikke er bra for deg.
Les mer

Episode 40 – Knut Aril Hareide

Tidligere KrF-leder Knut Aril Hareide er gjest i Alex Rosén Show. Du får også høre historien om den gangen Alex fikk høre at han var merket med en V, og Årets tettsted blir kåret.
Les mer

Episode 39 – Runar Søgaard

Runar Søgaard er gjest i Alex Rosén Show. Det blir prat om Carola, Helbredelse og om hvordan Per kan få utfolde sine følelser. Alex kommer også med info om hva du bør gjøre hvis du støter på en ulv, og årets nest siste tettsted skal bli kåret.
Les mer

Episode 38 – Terje Engen

Mannen som ga av Jokke, Raga Rockers og deLillos sine første platekontrakter, Terje Engen, er gjest i Alex Rosén Show. Han er også mannen som signa Alex Rosén i sin tid. Hva som fikk han til å gjøre det, får du svaret på her.
Les mer

Episode 37 – Frederic Hauge

Frederic Hauge er gjest i Alex Rosén Show, og da blir det selvfølgelig snakket om klima. Du får vite hva det er som er fremtiden, hva slags batteriprosjekt Frederic holder på med og Alex forteller om reaksjoner han får når han klapper hunder som bæsjer
Les mer

Episode 36 – Stephen Ackles

Stephen Ackles er gjest i Alex Rosén Show. Alex forteller om den gangen han ble jaget rundt i Øst-Finnmark. Det blir snakket en god del om Elvis og Ackles forteller den sanne historien om hva som skjedde den kvelden Jerry Lee Lewis kjørte opp til huset til Elvis Presley
Les mer

Episode 35 – Terje Håkonsen

Snowboarder og legende, Terje Håkonsen, er gjest i Alex Rosén show. det blir prat om Chaga, FIS og ren mat, og Alex forteller om den den gangen han var utstyrt med en Bazooka i alpinbakken.
Les mer

Episode 34 – Dag Sørås

Det blir prat om krenking, humor og slåsskamp på film. Komiker Dag Sørås er gjest og Alex forteller om den gangen han tulleslåss med Trond Giske.
Les mer

Episode 33 – Harald Tusberg jr.

Harald Tusberg jr. er gjest i Alex Rosén Show. Alex Rosén forteller om den gangen han knabbet til seg en trombone i militæret, Elon Musk blir hyllet og nok et tettsted får en gjev gratulasjon.
Les mer

105 episoder til.
Last inn fler