Alex Rosèn Show Podcast

Alex Rosen Show. Ikke bare et bra radioshow. Det BESTE radioshowet. Jeg lover. De BESTE folka. Mer rock til alle. #makeradiogreatagain

Episode 30 – Jan Bøhler

Jan Bøhler for President. Det er i alle fall Alex sitt mål. Jan Bøhler er gjest i Alex Rosén Show. Et nytt tettsted blir hyllet og du får høre historien om den gangen Alex sin hund, Happy, fortalte Alex akkurat hvordan det var han hadde det.
Les mer

Episode 29 – Jostein Pedersen

Tidligere MGP-konge, og nå Radio Vinyl-programleder, Jostein Pedersen er gjest i Alex Rosén Show. Det blir prat om oppvekst, MGP og kjærlighet og Alex sitter selvfølgelig også klar med en historie fra sitt mangslungne liv.
Les mer

Episode 28 – Else Kåss Furuseth

Denne gangen har Alex Rosén fått med seg Else Kåss Furuseth i studio! Det blir mye latter, god stemning også blir det spennende å høre hva som er denne ukens tettsted!
Les mer

Episode 727 – Backstreet Girls

Backstreet Girls er gjester i Alex Rosén Show. Det blir snakk om geiter, Alex sitt møte med Eric Cantona og Alex lar seg begeistre over et nytt tettsted.
Les mer

Episode 26 – Mats og Erling

Mats og Erling, kjent fra blant annet EMPO-TV, er ukens gjester i Alex Rosén Show.De forteller om sine møter med verdensstjerner som Stewie Wonder og Aung San Suu Kyi og Alex gir deg fakta om verdens giftigste ÅL.
Les mer

Episode 25 – Adrian Sellevoll

Adrian Sellevoll er ukens gjest i Alex Rosén Show. Det blir prat om luksusklut på penis, DNA-test som har blitt tatt for å sjekke ut familieforbindelser og Alex forteller om den gangen han ble utvist for å ha skrevet en altfor beskrivende og kort stil.
Les mer

Episode 24 – Terje Tysland

Terje Tysland er gjest i Alex Rosén Show. Det blir prat om trønderrock, nye politiske partier, som Alex har på ønskelista og du får vite hva du skal gjøre hvis du kommer i kontakt med en isbjørn
Les mer

Episode 23 – Märtha Louise

Märtha Louise er gjest i Alex Rosén Show. Alex forteller historien om da han stod gardist for Kong Olav og Märtha Louise forteller om den gangen Krronprins Haakon syntes at alterringen i Asker kirke ville funke bra som friidrettsbane. I tillegg får du tips til hva du skal gjøre hvis du møter på en Hvalross og Alex lanserer nytt part: Partypartiet.
Les mer

Episode 22 – Frode Pedersen

Frode Pedersen fra Redningsselskapet er gjest i Alex Rosén Sho. De blir prat om båt og sjøvett og Alex gir deg også tips til hvordan du skal holde haier unna deg, hvis du blir angrepet.
Les mer

Episode 21 – Arne Scheie

Arne Scheie er gjest i Alex Rosén Show. Det blir prat om fotball, det blir prat om skihopp og Arne forteller om sin beste kommentatorinnsats noensinne.
Les mer

93 episoder til.
Last inn fler