Geniet Bowie

Finn Bjelke tar i serien "David Bowie - geni og stifinner" for seg hvert enkelt studioalbum i Bowies diskografi, femogtyve album fra 1969 til 2016 - og trekker spesielt frem én låt fra hver plate. Denne serien er laget med hjertet og er derfor ingen leksikal, teknisk gjennomgang av Bowies karriere. Derimot er det en subjektiv oppsummering av et liv med David Bowie. I takknemlighet og med glede. Denne serien er ment for både de av dere som bare er nysgjerrig på David Bowie og de av dere som ennå ikke helt kan fatte at han er gått ut av tiden. Hør musikken fra serien i spillelisten på Radiovinyl.no!

EP13 – Fantastic Voyage

I siste episode tar Finn for seg «Fantastic Voyage» fra Bowies siste LP utgitt på 70-tallet. Albumet «Lodger» er den siste utgivelsen i den såkalte Berlintrilogien og kom i 1979.
Les mer

EP12 – Heroes

I denne episoden forteller Finn om en av signaturlåtene til David Bowie - tittelsporet på hans tolvte studioalbum «Heroes». Platen kom i 1977.
Les mer

EP11 – Sound And Vision

I denne episoden får vi høre fortellingen om «Sound And Vision» fra LPen «Low» fra 1977, den første i den såkalte Berlintrilogien.
Les mer

EP10 – Wild Is The Wind

Finn forteller om sangen «Wild Is The Wind» fra albumet «Station to Station» som kom i 1976.
Les mer

EP9 – Young Americans

Finn tar for seg tittelsporet på platen «Young American» fra 1975.
Les mer

EP8 – Rebel Rebel

I denne episoden har turen kommet til «Rebel Rebel». Finn gir oss historien bak sagen fra LPen «Diamond Dogs» fra 1974.
Les mer

EP7 – Friday On My Mind

I denne episoden forteller Finn om sangen «Friday On My Mind» som dukket opp på LPen Pin Ups i 1973. Originalt utgitt av det australske bandet The Easybeats på midten av 60-tallet.
Les mer

EP 6 – Lady Grinning Soul

I denne episoden tar Finn for seg «Lady Grinning Soul» fra LPen «Aladdin Sane» utgitt i 1973.
Les mer

EP5 – Soul Love

Finn forteller om sangen «Soul Love» fra albumet «The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars» utgitt i 1972.
Les mer

EP4 – Changes

I fjerde episode forteller Finn om «Changes» utgitt på LPen «Hunky Dory» i 1971.
Les mer

4 episoder til.
Last inn fler