Husarrest

Husarrest er selskap med to herrer i sin beste trassalder som lurer på hvorfor verden aldri er slik som de vil ha den. Yan Friis og Finn Bjelke, godt hjulpet av Arne Hjeltnes, undrer seg altså over det aller meste hver tirsdag på Radio Vinyl fra kl.21.00 og på podcast når som helst. Velkommen - og vel så det.

Husarrest #43

"Hva er den rareste tingen du har i bilen", spør thea Klingenberg i denne utgaven av Husarrest. Hør historien om da "Ergelig, Majorstuen" skylle flytte, litt brått, på en el-sparkesykkel. Halvskarp filming av voldsomt regnvær uten marked? Hvilket format på musikk godtas? MC, CD eller LP? Mye mer og ikke minst kåsør Arne Hjeltnes dukker opp i denne episoden av Husarrest på Radio Vinyl.
Les mer

Husarrest #42

Høsten har inntatt Husarresten, og Herrene tar opp temaer som rekylrefleks på kino fordi "Tim" frøs. Hotellanvisninger på kart, på ville veier. Buksen bak-fram en tidlig morgen og ikke minst den nye lyden av pigger. Thea har tatt høstferie mes Arne Hjeltnes kåserer om mat. Det har vært "litt av en uke" i Husarrest på Radio Vinyl.
Les mer

Husarrest #41

Det har vært "litt av en uke". Hør blant annet om drueelskeren som røk på en oliven med påfølgende dramatisk hostekule og brekninger. Yan vippset feil og får neimen ikke pengene tilbake. Hør også om den trafikkregulerende syklisten. Arne Hjeltnes kåserer om bompenger og Thea Klingenberg tar opp temaet "debut". Hva debuterte DU med sist uke? Alt dette på "Årets Radiokanal" i Prix Radio; Radio Vinyl på dab,nett, mobil, kabel-tv og smartradio.
Les mer

Husarrest #40

Arrestantene med utgave nummer 40 av vår podkast! Det har vært "litt av en uke". Hør om mannen som falt ut av sengen, tok seg for på nattbordet - som har hjul. GPS-damen tok Yan til vestfossen og vel så det. "Er det lett å fikse jenter i Oslo anno 1954"? Arne Hjeltnes kåserer om ting vi bør skjerpe oss på i dagliglivet og Thea har oppdaget at wordfeud også er en arena for brunstige gifte menn.
Les mer

Husarrest #39

Finn har kuttet sukker, og fikk en symfonisk opplevelse på det stille rom. Yan med tidenes beskrivelse av sin tur i simulatoren. Møt også "Brøler'n" og opplevelsen med valgervertinnen. Arne Hjeltnes kåserer fra ysterienes verden og Thea Klingenberg er på plass i en stor regntett frakk.
Les mer

Husarrest #38

Fra arresten snakkes det blant annet om da de tyske hvalrossene møtte destroyeren Tim Bjerke i bassenget. Kan en ønske seg en flat lommelykt til jul? Utdeles det postkasse-Oscars? og både Thea Klingenberg og Arne Hjeltnes er høyst tilstede. Dette er Husarrest på Radio Vinyl, på dab, nett, mobil, kabel-tv og smart-radio
Les mer

Husarrest #37

Thea har vært utsatt for den mest marginale ulykke på sopptur, og Herrene har hatt "litt av en uke". Hør mer om forhåndstemmer ved valget, printere som løper løpsk, syklister som hamrer på den nye bilen og ikke minst om kelneren fra "Grukkedalen". Arne Hjeltnes kåserer som vanlig.
Les mer

Husarrest #36

Thea Klingenberg er endelig tilbake. I denne episoden snakker herrene blant annet om GPS-damen, den nye store bilen, vinylbutikken som også kunne tilby erotiske filmer og ikke minst Arne Hjetlnes som kåserer rundt bitcoin og folks bruk av penger.
Les mer

Husarrest #35

Herrene må klare seg uten Thea i denne utgaven. Men med seg har de sin faste kåsør Arne Hjeltnes. I denne utgaven berør de temaer som "Den sosiale naboen" og "Den høflige sprogeksperten som krasjet med en pensjonist med rompa først".
Les mer

Husarrest #34

Ferien er over for Thea, Arne, Finn og Yan. -og har det gått bra? Neppe. Svaret får du i denne podkasten.
Les mer

38 episoder til.
Last inn fler