Husarrest

Husarrest er selskap med to herrer i sin beste trassalder som lurer på hvorfor verden aldri er slik som de vil ha den. Yan Friis og Finn Bjelke, godt hjulpet av Arne Hjeltnes, undrer seg altså over det aller meste hver tirsdag på Radio Vinyl fra kl.21.00 og på podcast når som helst. Velkommen - og vel så det.

Husarrest #58

Årets første Husarrest og Herrene har hatt litt av et år! Hør om treningsrivalene fra Øst-Europa med episk dårlig musikksmak. Hva betyr egentlig "Gaven ALLE skal ha i år"? Pynter en seg ikke på julaften på hotell? Yan er tilbake fra varme Thailand og har mange observasjoner om både turbulens og fingre som ikke virker i passkontrollen. Du hører også Thea Klingenberg og Arne Hjeltnes.
Les mer

Julehusarrest #5 2019

Femte dag i Julehusarrest. Stjernekokk Ole Martin Alfsen disker opp med en helt spesiell versjon av Créme Brûlée. Kåsør Tormod Løkling tar for seg postkortets begrensninger fram til 1982. Julepolitiet synger sin etterhvert legendariske sang! Thea Klingenberg og Herrene fører deg ett skritt nærmere julen.
Les mer

Julehusarrest #4 2019

Fjerde dag i Julehusarrest. Stjernekokk Ole Martin Alfsen disker opp med pepperkaker med Forme Dambert og solbær" og "Kirsebærgløgg". Kåsør Tormod Løkling kåserer om dadler! Julepolitiet er høyst tilstede! Thea Klingenberg og Herrene er klare fra 21-00 på «Årets Kanal» Radio Vinyl.
Les mer

Julehusarrest #3 2019

Tredje dag i Julehusarrest. Stjernekokk Ole Martin Alfsen disker opp med asiatisk svineribbe med sesamsjy og agurksalat og "Nisseøl". Kåsør Tormod Løkling snakker om lokalbussen. Julepolitiet dukker nok opp, i aften også! Thea Klingenberg og Herrene er klare fra 21-00 på «Årets Kanal» Radio Vinyl.
Les mer

Julehusarrest #2 2019

Andre dag i Julehusarrest. Stjernekokk Ole Martin Alfsen disker opp med en av de sterkere drinkene og "Kveite escabeche" Kåsør Tormod Løkling snakker om sin varmtvannsbereder. Julepolitiet dukker nok opp, i aften også! Thea Klingenberg og Herrene er klare fra 21-00 på «Årets Kanal» Radio Vinyl.
Les mer

Julehusarrest #1 2019

Dette er den første utgaven av årets Julehusarrest. Sendingene som får deg i perfekt julestemning. Stjernekokk Ole Martin Alfsen og kåsør Tormod Løkling sammen med Thea Klingenberg og Herrene er klare fra 21-00 på «Årets Kanal» Radio Vinyl. Julepolitiet dukker også opp, i kjent stil!
Les mer

Husarrest #52

Julen nærmer seg og det blir ikke mindre hektisk for Herrene i Husarrest av den grunn. Hva er verst: Øyekontakt TO ganger på bussen, eller karneval? Frekke butikkjenter og den gamle kundens følelse av avmakt. På Thaimassasje: "Have you finished now, Sir?" Dette har vært litt av en uke. Arne Hjeltnes kåserer.
Les mer

Husarrest #51

Det har vært LITT av en uke. Hør blant annet om da Tim Bjerke huket seg panteraktig ned bak reolen med en demonstrasjonsdrill. Hva er korrekt utgang når man velger selvbetjeningsseksjonen og mange er ferdig samtidig? "Det beste med farsdagen er at det ikke er noen sanger". Dette og mye mer i Husarrest på Radio Vinyl. Vår faste kåsør er Arne Hjeltnes.
Les mer

Husarrest #50

Herrene har vært i det "lille" utland på Vinylcruise til København, og det har vært LITT av en uke. Nøkkeltemaer i denne podkasten er issvuller, skjulte, frosne pytter og bananskall. Yan tok sjøsyken på forskudd og mener seg "ikke flink i tax-free". Dette og mye mer i Husarrest på Årets Radio kanal - Radio Vinyl.
Les mer

Husarrest #49

Hvor mange lyder kan man tillate seg på én maskin på gymmen? Herrene er på vei til Køben; hvor lenge må man se på en severdighet før man kan videre på bar..? Yan spør: når slutter papirer å være viktige? Systemet mitt er i ferd med å implodere og det er bunker over alt. Dette og mye mer sammen med Thea Klingenberg og Arne Hjeltnes hører du i ukens podkast fra Radio Vinyl.
Les mer

53 episoder til.
Last inn fler