Husarrest

Husarrest er selskap med to herrer i sin beste trassalder som lurer på hvorfor verden aldri er slik som de vil ha den. Yan Friis og Finn Bjelke, godt hjulpet av Arne Hjeltnes, undrer seg altså over det aller meste hver tirsdag på Radio Vinyl fra kl.21.00 og på podcast når som helst. Velkommen - og vel så det.

Husarrest #35

Herrene må klare seg uten Thea i denne utgaven. Men med seg har de sin faste kåsør Arne Hjeltnes. I denne utgaven berør de temaer som "Den sosiale naboen" og "Den høflige sprogeksperten som krasjet med en pensjonist med rompa først".
Les mer

Husarrest #34

Ferien er over for Thea, Arne, Finn og Yan. -og har det gått bra? Neppe. Svaret får du i denne podkasten.
Les mer

Husarrest #33

Siste podkast før sommerferien innholder blant annet; å gå med halvåpen slåbrok i butikkken, inngjerding av swing-dansere, sparkesykler, napoleonskake og Thea opplever jamring midt på natten. God sommer fra Husarresten!
Les mer

Husarrest #32

Stikkord i denne nest siste podkasten før sommeren, er; Ekstremt jovial på restaurant, lukten av syriner, konen som plutselig trener, telt & camping og krangling på nett. I arresten sitter også Arne Hjeltnes og Thea Klingenberg. Thea merker seg at det er tid for bar hud.
Les mer

Husarrest #31

En forkjølet Yan er tilbake fra reise og har med seg mange opplevelser hjem i bagasjen. Tematikken denne gang sneier innom; drosjedører, opp-ned spising av is, fotball under middagen, tråkking på hund og kvalmende seiltur. Thea Klingenberg og Arne Hjeltnes er våre faste gjester.
Les mer

Husarrest #30

Fra kasjotten til Vinyl hører vi Bjelke og Friis. I denne utgaven er noen av stikkordene: Agurk & babyolje. Stygt fall på fotballbanen. Ropesnakking i døren. Glass vann om natten og mye annet. Gjester er som høyst vanlig; Thea Klingenberg og Arne Hjeltnes.
Les mer

Husarrest #29

De muntre herrer med en ny utgave podkast der de sneier innom temaer som; tannlege-frieri, glemsomhet, sinte syklister, lorteposen og lurvefant. Latterkick loves også. Gjester er Thea Klingenberg og Arne Hjeltnes.
Les mer

Husarrest #28

En ny runde med Herrene inneholder elementer av; å konfiskere handlevogner, treningsstudio, bilopphøggeri, TANTE Thea har arrangert utdriknings-lag og Arne Hjeltnes kåserer.
Les mer

Husarrest #27

Blant stikkord for Herrene i denne utgaven er; Norske mynter, sinna-rynker, klemme-forfremmelse, alle viktige ting blir uviktige og Thea Klingenberg og Arne Hjeltnes stiller som vanlig i programmet.
Les mer

Husarrest #26

Herrene er fortsatt i arrest, og stikkord denne gang er; Humler, pa-pa-pa-pa-pa, å sette seg på huk, vepsehviskeren og Thea Klingenberg med jord i BH'n efter dugnad. Arne Hjeltnes er som vanlig med.
Les mer

30 episoder til.
Last inn fler