Husarrest

Husarrest er selskap med to herrer i sin beste trassalder som lurer på hvorfor verden aldri er slik som de vil ha den. Yan Friis og Finn Bjelke, godt hjulpet av Arne Hjeltnes, undrer seg altså over det aller meste hver tirsdag på Radio Vinyl fra kl.21.00 og på podcast når som helst. Velkommen - og vel så det.

Husarrest #67

Med en intens eim av antibac har det vært litt av en uke i Husarrest. Hør blant annet om at det det koster å sitte på banen og prøve å unngå blikkontakt. Tim lukket øynene her forleden og endte opp tre holdeplasser forbi jobben. Hva er greia med "Og så flytter vi oss efter hvert to plasser til venstre så vi får snakket med noen andre mennesker på festen"? Yan spør; kan man forlange ombygging av de veldig trange garasjeanleggene? og ikke minst han tør ikke kjøpe banansjokolader og smultboller lenger. Vår faste kåsør er Arne Hjeltnes.
Les mer

Husarrest #66

Det har vært LITT av en uke. Ikke bare i Husarrest men også ellers i verden. Herrene har flyttet på seg til et kjølig studio og her snakkes det både om dørlåser, engangshansker i blått, parkeringsbøter og ikke minst om hamstring i form av Joika-kaker og Snurring. Dette er Husarrest på Radio Vinyl.
Les mer

Husarrest #65

Husarrest uten damebesøk, men du verden det har vært LITT av en uke. Hør om den glutenfrie hipsteren med fippskjegg, de mange spørsmålene og med radmager kone og trist barn. Yan viste finger og lot som om han fotograferte en stygg manøver i trafikken. Han bare sneiet inn foran han uten å gi tegn. Men hvor lenge skal man vise raseri? Og ikke minst, kampen om hermetikken. Finnes det noe lurt å hamstre som ingen har tenkt på? Dette og mye mer på Radio Vinyl.
Les mer

Husarrest #64

Det har vært litt av en uke og Thea er tilbake! Du kan blant annet høre om VY som har senger som er dimensjonert for Knertens kortvokste lillebror. Det blir ikke god søvn av slikt...Hvorfor blir koner grinete når man peker og gestikulerer så de skjønner hvordan de får åpnet bagasjerommet og plassert inn alle handleposene? Dette og veldig mye mer i Husarrest på Radio Vinyl.
Les mer

Husarrest #63

Herrene uten damebesøk på cella i aften. Vi spør; er det mulig å få èn hotelldusjstandard? Hvordan kan man tolke "nei takk jeg vil helst ikke danse" til "kan du være så snill å dra meg ut av stolen og trekke meg ut på dansegulvet"? Hvor kommer begrepet "vinterferie" fra og hør da Yan ble sperret inne av sinte trafikanter. Ikke minst; hvor er de mest frittgående hønene? Vår faste kåsør er Arne Hjeltnes.
Les mer

Husarrest #62

Thea, Arne og Herrene har inntatt sine arrestplasser og sneier innom temaer som; Ville du gå inn og be om et par underbukser som heter "Comfyballs"? Er ikke forretningsreiser så eksotiske lenger? Yan spør; Kan ikke folk slutte å ringe når man er i dusjen? Og - En vitenskapsmanns tanker rundt glatt regnvær. Dette og mye mer på Radio Vinyl.
Les mer

Husarrest #61

Det har vært LITT av en uke og det tok 61 program før Ingrid Bjørnov kom på besøk i arresten. Hør blant annet om når man sitter i "dødens" på langbordet og det bare er skalker, sausskvett, en ynkelig potet og bare broccolistilker igjen. Eller om damen som kastet seg inn foran Tim for å trekke kølapp på posten for så å innlede verdens lengste samtale med mannen bak skranken. Yan spør; Hvorfor er det blitt så vondt å krabbe? Og hva er galt med bankutskrifter nå da. Man skjønner vel hva jeg har gjort på bensinstasjonen? Alt dette og mer til, i Husarrest på Radio Vinyl.
Les mer

Husarrest #60

Det har vært LITT av en uke. I denne utgaven hører du blant annet om den fyllesyke Berlinerbollemannen versus haltepinken og den automatiske døren. Eller om hundeieren som skulle gå tur og kom tilbake for å hente hunden. Yan spør; Hvor kult på en skala til 10 er det å slå av speilet til en parkert bil, sånn ved nattestid, og bare stikke av? Hva kan man ikke vaske i oppvaskmaskinen? Thea liker å bade på tidlig eftermiddag, og sjekker med Familien om dette holder vann. Kåsør er Arne Hjeltnes.
Les mer

Husarrest #59

Thea Klingenberg og Arne Hjeltnes er fast inventar i denne 59 utgaven av Husarrest podkast. Hør ellers om baconmangel på hotell i Bergen på lørdager. Legger man bestikk som ikke ble brukt tilbake i skuffen, eller regnes det som tilsmusset etter å ha ligget på bordet? Tannlegebedøvelse rett i nervesentralen, og hør om hotellfrokosten som stengte halv ti, da Tim Bjerke var særs trang i hjelmen.
Les mer

Husarrest #58

Årets første Husarrest og Herrene har hatt litt av et år! Hør om treningsrivalene fra Øst-Europa med episk dårlig musikksmak. Hva betyr egentlig "Gaven ALLE skal ha i år"? Pynter en seg ikke på julaften på hotell? Yan er tilbake fra varme Thailand og har mange observasjoner om både turbulens og fingre som ikke virker i passkontrollen. Du hører også Thea Klingenberg og Arne Hjeltnes.
Les mer

62 episoder til.
Last inn fler