Jan Thomas og Einar blir venner

Kan to så ulike mennesker som Jan Thomas og Einar bli venner, på ekte? Det er nettopp dette de skal finne ut av i denne podkasten. De skal diskutere aktuelle temaer, utfordre hverandre og bli bedre kjent. Og selvsagt må de finne på ting sammen, sånn som ekte venner gjør. En podkast med Jan Thomas og Einar Tørnquist

65: Finn frem mascaraen!

Einar lever livets glade dager ute i naturen, mens Jan ringer folk han ikke har snakket med på en stund. Sammen finner de redningen for neste års Eurovison og slår et slag for velværerutiner.
Les mer

65: Bonusepisode- Jan og Einar svarer lytterne

Jan og Einar hadde fortsatt noen spørsmål igjen fra forrige episode, så her er den- en liten bonus. Hva er det mest unødvendige talentet de har? Hvordan hadde de funket som kjærester? Hva er deres favorittdessert? Dette, og mye mer får du svar på i denne episoden.
Les mer

64: En gåte på en måte

Jan og Einar aka Agneta Thorvaldsen og Freddy Fredvang fortsetter livene sine på underlig vis. Jan ruger på en hårreisende nyhet, og Einar blir litt urolig.
Les mer

63: The JT driving school

Både Jan og Einar har gått til innkjøp av samme ting, helt tilfeldig. Jan vil starte kjøreskole og har besøkt øya si, og Einar er lykkelig over Stoke sin fremgang.
Les mer

62: Morrabrød

Einar er fremdeles litt syk, men forteller med liv og lyst om sine nye vanger. Jan har overgått seg selv når det kommer til sosialt liv den siste uka. Og så har han med seg den drøyeste "en lyd i mitt liv" så langt.
Les mer

61: Stjerneskudd

Einar har opplevd noe helt spesielt på vei hjem fra kino og Jan har blitt gal etter smågodt, og så lanserer de både en helt ny spalte og smaker på en ny frukt.
Les mer

60: Stockholmsyndromet

Jan og Einar har hatt en innholdsrik uke- Einar har både vært på audition og spilt i en film, og Jan har vært på musikal og mener han har fått Stockholmsyndromet. Og selvfølgelig ringer de til vinneren av årets MGP- Ulrikke.
Les mer

59: Kjærlighet for Einar

Jan har vært gjest på Brille og er full av kjærlighet, og så byr han på en ny og spennende historie fra tiden i USA. Einar har vært på turné og blitt rørt av et kommentarfelt.
Les mer

58: Honansa til Madonna

Jan har vært på konsert med Madonna og er i himmelen. Einar har hengt med Drillo og har en gledelig nyhet å komme med. Og så diskuteres det heftig: hvem er egentlig finest av Shakira og Jennifer Lopez?
Les mer

57: Trønderen som sto opp fra de døde

Både Jan og Einar har TV-premierer denne uken. Jan har spist på Mc Donalds for første gang, og latt seg engasjere av en nyhetssak som kanskje ikke er helt ekte. Einar har sunget opera og selvsagt ringer de ukens MGP-finalist.
Les mer

56 episoder til.
Last inn fler