Kommentarfelt – Adam og Tore

Adam og Tore elsker å prate. Og de elsker at folk hører på at de prater! Så da blir det podcast, hvor de synser om livet, kjærligheten, nyheter, kjendiser, i-landsproblemer, hverdagsirritasjoner og dickpics. Og alt annet som dukker opp. Kort sagt - Kommentarfelt med Adam og Tore.

48: Vinhoste, danseangst og homseikoner

Tore har danset på TV, Adam har danset på kjendisgallaen, og i 2019 er det noen som tenker at homofile skal kureres og konverteres.
Les mer

47: Guggeligugg, NAV og hallween

Ny limpistol/liggestol, Tore spoiler slutten av "Hair" og Fru Schjølberg har ikke gjort en dritt.
Les mer

46: Såre brystvorter, KRIK og brenne-Ronny

Adam har såre brystvorter, Tore er åpen på andres vegne, NOEN har hatt sex i hagen til Paven, og folk mååå oppføre seg på show.
Les mer

45: Adam´s Family og House of Jorun Stiansen

Tore er ute på tur, så Adam har tatt med seg Jorun Stiansen som vikar! De har vært på dragshow, Jorun forteller om Idol-Jorun, og begge to har halloween-film-tips til deg!
Les mer

44: Utelek, skjegg og show-show-show!

Sofa har femårs-jubileum, statsbudsjettet gikk ikke denne gangen heller, og Tore har kommet frem til at det er viktig å være ute i naturen. Og vi har fortsatt Norges uoffisielle Skal vi danse-podkast, såklart!
Les mer

43: Celine Dion, julestemning og allergitabletter

Er julenissen sexy? Hva er kuren for fyllesjuke? Har Tore blitt samboer? Fikk Adam tak i Celine Dion-billetter? Skal vi danse? Alle disse spørsmålene (og masse annet!) får du svar på i denne episoden.
Les mer

42: «Hater å være sliten, elsker å være full!»

Gamle venner, Tore Jenny Jensen, Skal vi danse, Emmy, og hva slags homo må du egentlig være for å få være i offentligheten?
Les mer

41: Gjennomsiktige klær og bestselgende forfatter

Adam har bokbadet og gjort stand-up på båt for tredje gang, og Tore har gitt 10'er og bakt sin aller første sjokoladekake. Og så er det så varmt i studio at Adam må sitte i bar overkropp.
Les mer

40: Sex, terapi og «DU KAN IKKE SITTE DER!»

Adam har fått kjeft på show, Tore prøver å komme på hvem som har vunnet Skal vi danse, og hvordan, og hvorfor, må man komme ut av skapet?
Les mer

39: Sosialistisk propagandamaskin og strikkecruise

Podkasten har fått nytt kallenavn, Tore har møtt uventet motstand på foredragsturne, Adam har besøkt Lindmo og IKKE kjøp Björk-billetter før Tore har gjort det!
Les mer

40 episoder til.
Last inn fler