Kommentarfelt – Adam og Tore

Adam og Tore elsker å prate. Og de elsker at folk hører på at de prater! Så da blir det podcast, hvor de synser om livet, kjærligheten, nyheter, kjendiser, i-landsproblemer, hverdagsirritasjoner og dickpics. Og alt annet som dukker opp. Kort sagt - Kommentarfelt med Adam og Tore.

63: Tusen takk for oss!

I siste episode av Kommentarfelt mimrer Tore og Adam tilbake til fine og absurde øyeblikk som de har delt med hverandre og lytterne det siste året.
Les mer

Lilla hår, potens og The Final Countdown

Adam er fyllesyk etter finalefest/sosial samling, mens Tore har drukket kvota si og blir ikke full lenger.
Les mer

Pappapung, blokkfløyte og en trist nyhet

Tore har fått beskjed om at han har en lettrent kropp og potensiale til å bli bodybuilder. Adam mimrer tilbake til da han var 18 år og er sjokkert over at musikalen Chess handler om sjakk.
Les mer

61: Anmelder-klikk, grining og Valentines

Tore vil male rommet sitt Toscana-grønt og er i (Kara)sjokk over at Adam har fått orden på knekken i håndledda. Adam er frynsete før semifinale, og begge lurer på når 90 prosent ble 8 poeng?
Les mer

59: Årets forbilde, kvartfinale og gledelige nyheter

Adam er på datern og har fått kyss av Hasse Hope, Tore kan endelig ha hjemme hos-reportasje hos seg selv. Kanskje ikke 2020 blir så verst likevel?
Les mer

58: Tidenes lengste måned

Tore krenker sjøpølser, Adam drømmer om ferie, og januar har vart i ca 144 dager.
Les mer

Jævla home, Tøyseprisen og typiske måter å dø på

For en uke det har vært! Tore røyk ut av MGP-sirkuset, men ser fortsatt veldig lyst på livet. Adam er videre i Maestro på hengende håret og fortsetter å ha et autistisk forhold til gøy og livet generelt.
Les mer

56: Terningkast 2, Grand Prix og rumpelys

Tore skal oppfylle sin store Grand Prix-drøm, Adam fikk ikke uttelling på Maestro, og begge har fått slakt. Og hva burde egentlig et duftlys lukte?
Les mer

55: Godt nytt år, Maestro og terapeut-Tore

Nytt år, nye muligheter! Og nye TV-programmer! Adam har hatt premiere på Maestro og er helt passe fornøyd med poengsummen, Tore forteller om Torpet, og begge to tar en gjennomgang av både dårlige og gode nyheter.
Les mer

54: Veganere, søndagsåpne butikker og stygge julesanger

Tore forteller om sin nye veganske livsstil som trues av hans kjærlighet til majones, Adam har nok en gang vært på Kiel-ferga og forteller om da han ble påkjørt som liten, og hvordan er julen for dem som føler seg litt på utsiden av samfunnet?
Les mer

55 episoder til.
Last inn fler