Kommentarfelt – Adam og Tore

Adam og Tore elsker å prate. Og de elsker at folk hører på at de prater! Så da blir det podcast, hvor de synser om livet, kjærligheten, nyheter, kjendiser, i-landsproblemer, hverdagsirritasjoner og dickpics. Og alt annet som dukker opp. Kort sagt - Kommentarfelt med Adam og Tore.

41: Gjennomsiktige klær og bestselgende forfatter

Adam har bokbadet og gjort stand-up på båt for tredje gang, og Tore har gitt 10'er og bakt sin aller første sjokoladekake. Og så er det så varmt i studio at Adam må sitte i bar overkropp.
Les mer

40: Sex, terapi og «DU KAN IKKE SITTE DER!»

Adam har fått kjeft på show, Tore prøver å komme på hvem som har vunnet Skal vi danse, og hvordan, og hvorfor, må man komme ut av skapet?
Les mer

39: Sosialistisk propagandamaskin og strikkecruise

Podkasten har fått nytt kallenavn, Tore har møtt uventet motstand på foredragsturne, Adam har besøkt Lindmo og IKKE kjøp Björk-billetter før Tore har gjort det!
Les mer

38: Slottsbesøk og homoflagg-bonanza

Tore har begynt å jogge og er dritlei tog, Adam har sett på VMAs, og begge gleder seg til Skal vi danse-premiere.
Les mer

37: Mista lappen og armhule-pikk

Tore har tatt permanent, Adam har funnet første skoledag-bildet sitt, og Drammen Pride får nye slagord.
Les mer

36: Bryllup, porselen og ny kjæreste

Adam og Tore har vært i punker-bryllup sammen, og er i kjærlighets-modus. Tore har fått ny kjæreste og liker egentlig alle homofile porselen og oppussing? 
Les mer

35: Appellhomo, SVD, og ja til gapestokk!

Sesong 2, hurra!Adam og Tore har savnet podkasten, og feirer med opptil flere ranter. Vi kan også by på (langt) referat fra sommerferien, gjennomgang av Skal vi danse-casten, og sommerfugler i magen!
Les mer

34: Tore er tilbake og god sommer!

Tore er tilbake fra superhemmelig tv-oppdrag, Adam tenker på muffinsglasur hele tiden, begge bekymrer seg for klamydia og de deler sommerminner. God sommer!
Les mer

33: Nestenhomo, 10 milliarder kroner og sommerhits

Henrik Thodesen er vikar og det blir ganske mye synsing. Også litt om Pride, nazi-frisører, sommerplaner, Boy George (som er den kule versjonen av Fritzel), og militærrefleksjoner- men bare fra sesjon.
Les mer

32: Spørsmålspod 2

Har de noen gang tenkt på hverandre som potensiell kjæreste? Hvordan vil de bli fridd til? Beste opplevelser sammen? Og hvor kommer Boy Geroge og lutefiskbacon inn i dette?
Les mer

33 episoder til.
Last inn fler