Morgenklubben med Loven & Co

Start dagen med et smil med Kim Dahl, Geir Schau og Øyvind Loven mandag til fredag fra 05:59! Morgenklubben tar deg gjennom de første timene av dagen med skråblikk på dagens største hendelser.

Best of uke 33 – Morgenklubben med Loven & Co – 16.08.19

ENDELIG ER VI TILBAKE!! Vi sjekker ståa etter ferien, feirer India og ikke minst. GROVIS!! God helg :) Gi oss gjerne noen stjerner og legg igjen en kommentar. Det setter vi pris på!
Les mer

Best of uke 23 – Morgenklubben med Loven & Co – 07.06.19

Denne uken feirer vi Danmark!! Klarer du og høre forskjell på dansk og vietnamesisk? Og ville Loven brukt dopapir som fender på båten sin? En uke stappfull av morroheter er nå klar for deg. Vel bekomme!
Les mer

Best of uke 22 – Morgenklubben med Loven & Co – 31.05.19

Hvem ringer? Nett-rusken, tirsdagshelt, Sissel Kyrkjebø, Grovis, Sommerværet, Loven skryter, båt, Eli Kari Gjengedal.. Dette er bare noen få ord om uken som har gått! Kos deg med ukas best of!
Les mer

Best of uke 21 – Morgenklubben med Loven & Co – 24.05.19

Her er det beste fra uken som har gått! Vi har hatt med herlige innringere, er joggebukse greit? og Grovis.. Bare å lene seg tilbake og kose seg!
Les mer

Best of uke 20 – Morgenklubben med Loven & Co – 16.05.19

Det er en spesiell nyhet som har stått sterkt denne uken, nemlig Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste, shamanen Durek(s).. Vi har også ladet opp til 17.Mai og Loven får ikke lov å si båt! Ingen grovis dessverre, da vi i morgen (fredag) spiser is, pølser og drikker et bittelite glass sprudlende.
Les mer

Best of uke 19 – Morgenklubben med Loven & Co – 10.05.19

Nok en uke er over og du kan få nyte det beste fra uken i Morgenklubben. Hvem har gjødsla i underbuksa? Hva mener Vy med sitt uendelig kompliserte svar og er det innafor for Geir å gå naken i hagen i helgen? Kos deg med ukas best of!
Les mer

Best of uke 18 – Morgenklubben med Loven & Co – 03.05.19

Stakkars Geir.. eller? Dette er uken hvor Loven fikk Geir ut på glattisen og ringte kjæresten hans som ikke ble veldig fornøyd da hun fikk høre at Geir har kjøpt seg en ny Rolls-Royce. Vi har også funnet ut hva allergi er og har topp 10-lister om alt fra grilling, jazz og Harry Potter.
Les mer

Best of uke 17 – Morgenklubben med Loven & Co – 26.04.19

Påsken er over og vi har hatt en litt kortere uke hvor hovedtema har vært.. Lovens boblevest under dressjakka. Bare å kose seg med denne ukens podkast!
Les mer

Best of uke 15 – Morgenklubben med Loven & Co – 12.04.19

Shorts som gir bollemus, tommelring, Kims Finn-problematikk, Grovis og hvordan får kyllingen puste inne i egget? Alt dette og mye, mye mer i ukens best of! God påske, vi er tilbake tirsdag 23.april :)
Les mer

Best of uke 14 – Morgenklubben med Loven & Co – 05.04.19

Geir er ferdig som veganer! Loven har hatt bursdag! Kim er lei av å føle på seriepress! Kos deg med denne ukens best of - sjelden stappfull av herlig humor og snakk fra uken som har gått.
Les mer

651 episoder til.
Last inn fler