Morgenklubben med Loven & Co

Start dagen med et smil med Kim Dahl, Geir Schau og Øyvind Loven mandag til fredag fra 05:59! Morgenklubben tar deg gjennom de første timene av dagen med skråblikk på dagens største hendelser.

Best of uke 13 – Morgenklubben med Loven & Co 27.03.20

Nok en uke er over og du får servert en herlig blanding av alt det morsomme vi har gjort!
Les mer

Best of uke 12 – Morgenklubben med Loven & Co 24.03.20

Det beste fra uke 12. En spesiell uke hvor det aller meste handler om Covid-19, men morgenklubben har vært på plass for å lose deg gjennom uken!
Les mer

Best of uke 11 – Morgenklubben med Loven & Co – 13.03.20

Det er rare tider her til lands, men det stopper likevel ikke oss fra å tulle og ha det litt gøy! Ta deg en pause fra alle nyhetene om Corona-viruset, og nyt noe av det Morgenklubben hadde å by på denne uken. God helg, vask hendene, og ta vare på hverandre!
Les mer

Best of uke 10 – Morgenklubben med Loven & Co – 06.03.20

Ny fredag, ny podkast (og ny grovis!!!). Denne uken kan Morgenklubben by på både bananquiz og Hemsedalquiz. I tillegg går Kim ut mot unisex-toaletter. Kos deg med fredagens podcast! GOD FREDAG!!
Les mer

Best of uke 9 – Morgenklubben med Loven & Co – 28.02.20

Sandfast i Granca, Korona til Norge, for en start på 2020?! Men vi tar det med et smil. Få humøret opp med god stemning i ukens Best of Podcast med Morgenklubben.
Les mer

Best of uke 8 – Morgenklubben med Loven & Co – 21.02.20

Hvem ringer? Hva er reglene for reisegave? Kan man friske opp en død cola i sodastream? Finn ut i ukens Podcast! God helg!!
Les mer

Best of uke 7 – Morgenklubben med Loven & Co – 14.02.20

Hvorfor er det så digg å bli puset når andre gjør det, men ikke når du gjør det på det selv? Finn ut i ukens podcast! Vi kan også i denne uken by på herlige Ulrikke Brandstorp, og mye mye mer. God helg!
Les mer

Best of uke 6 – Morgenklubben med Loven & Co – 07.02.20

Mens Loven opereres for en kneskade kan du kose deg med ukens Podcast. Her får du høre blant annet "Hvem ringer" og høre om Lovens alt for dyre fyllepenn! God fredag!!
Les mer

Best of uke 5 – Morgenklubben med Loven & Co – 31.01.20

Vi får et gjenhør med Hjelp Geir hjem, vi hører hvordan det gikk med gjengen da de gjestet Maestro, og vi bobler bernaisesaus.
Les mer

Best of uke 4 – Morgenklubben med Loven & Co – 24.01.20

HJELP GEIR HJEM!! Denne uken har vært litt spesielt. Vi har nemlig gjennomført vårt prosjekt "Hjelp Geir hjem", hvor han har kjørt fra Tromsø til Oslo i el-bil.
Les mer

680 episoder til.
Last inn fler