Morgenklubben med Loven & Co

Start dagen med et smil med Kim Dahl, Geir Schau og Øyvind Loven mandag til fredag fra 05:59! Morgenklubben tar deg gjennom de første timene av dagen med skråblikk på dagens største hendelser.

Best of uke 8 – Morgenklubben med Loven & Co – 21.02.20

Hvem ringer? Hva er reglene for reisegave? Kan man friske opp en død cola i sodastream? Finn ut i ukens Podcast! God helg!!
Les mer

Best of uke 7 – Morgenklubben med Loven & Co – 14.02.20

Hvorfor er det så digg å bli puset når andre gjør det, men ikke når du gjør det på det selv? Finn ut i ukens podcast! Vi kan også i denne uken by på herlige Ulrikke Brandstorp, og mye mye mer. God helg!
Les mer

Best of uke 6 – Morgenklubben med Loven & Co – 07.02.20

Mens Loven opereres for en kneskade kan du kose deg med ukens Podcast. Her får du høre blant annet "Hvem ringer" og høre om Lovens alt for dyre fyllepenn! God fredag!!
Les mer

Best of uke 5 – Morgenklubben med Loven & Co – 31.01.20

Vi får et gjenhør med Hjelp Geir hjem, vi hører hvordan det gikk med gjengen da de gjestet Maestro, og vi bobler bernaisesaus.
Les mer

Best of uke 4 – Morgenklubben med Loven & Co – 24.01.20

HJELP GEIR HJEM!! Denne uken har vært litt spesielt. Vi har nemlig gjennomført vårt prosjekt "Hjelp Geir hjem", hvor han har kjørt fra Tromsø til Oslo i el-bil.
Les mer

Best of uke 3 – Morgenklubben med Loven & Co – 17.01.20

Denne uken har vi fokusert ekstra på nettbruk. Vi har spurt dr. Tonje, og vi har vært ute på gata. Vi har også funnet ut at de på landet spiser mindre grønnsaker enn de i byen.
Les mer

Best of uke 2 – Morgenklubben med Loven & Co – 10.01.20

Årets første podcast!! Morgenklubben med Loven & Co er tilbake med god underholdning!
Les mer

Best of uke 51 – Morgenklubben med Loven & Co – 20.12.19

Siste sendeuke for i år! Masse julegjester, herlige topp 10-lister og herlig stemning. Høres igjen på nyåret!
Les mer

Best of uke 49 – Morgenklubben med Loven & Co – 06.12.19

Det er desember og Loven har endelig lov til å si "jul" igjen!! Vi er tilbake i ukens podcast med gooood desemberstemning! Visste du at man sovner fortere om man sover med sokker? Få også med deg fredagens Geirs Grovis i ukens podcast! GOOOOD FREDAG!
Les mer

Best of uke 48 – Morgenklubben med Loven & Co – 29.11.19

Tina Turner er 80 år, amerikanerne feirer Thanksgiving og det er Black Friday!! Som hver fredag er det også grovis fra Geir. GOD FREDAG!
Les mer

675 episoder til.
Last inn fler