Morgenklubben med Loven & Co

Start dagen med et smil med Kim Dahl, Geir Schau og Øyvind Loven mandag til fredag fra 05:59! Morgenklubben tar deg gjennom de første timene av dagen med skråblikk på dagens største hendelser.

Best of uke 41 – Morgenklubben med Loven & Co – 11.10.19

Uke 41 og vi har blant annet legespesial med doktor Tonje!! Vi har VERDENSPREMIERE på spalten "Boble boble", og vi tar en prat med Alexx Alexander som er i New York og har vunnet Merlin-prisen for 2. gang!!
Les mer

Best of uke 40 – Morgenklubben med Loven & Co – 04.10.19

Vi feirer den internasjonale oversetterdagen, vi får svar på om dyr skjønner at det er jaktsesong og om du tror vann er det beste å drikke når du er tørst, så tar du helt feil. God fredag, her er ukens podcast!
Les mer

Best of uke 39 – Morgenklubben med Loven & Co – 27.09.19

Bruce Springsteen er 70 år, Greta Thunberg raser mot verdensledere, og vi sender til KØBENHAVN!!
Les mer

Best of uke 38 – Morgenklubben med Loven & Co – 20.09.19

Ny uke - ny podcast! Hva trodde folk på som barn? Hvem har tråkket på kjolen til Nora? Og hvor ofte skal du pusse tennene på hunden? Alt dette får du høre i ukens podcast!
Les mer

Best of uke 37 – Morgenklubben med Loven & Co – 13.09.19

Morgenklubben tar en titt på valget som har vært og tar et oppgjør med netthets. Vi får også gjenhør med "Lille Pernille", og selvfølgelig Grovis!!
Les mer

Best of uke 36 – Morgenklubben med Loven & Co – 06.09.19

I denne ukens podcast får du være med på hestespesial med prinsesse Märtha Louise, fru Schau (moren til Geir) overrasker Geir til fredagens grovis, og morgenklubben feirer 10 år!!
Les mer

Best of uke 35 – Morgenklubben med Loven & Co – 30.08.19

Endelig fredag og ny podcast! Vi gir deg 10 dustete navn, Geir forteller om da han var med i skal vi danse, og Kim kaller inn til viktig møte.
Les mer

Best of uke 34 – Morgenklubben med Loven & Co – 23.08.19

Visste du at Loven synes det er flaut å kjøpe dasspapir? Skal man ha TV på soverommet eller ikke? Og har Geir levert en av sine beste groviser noen sinne? Nok en uke er over. Kos deg med ukens podkast!
Les mer

Best of uke 33 – Morgenklubben med Loven & Co – 16.08.19

ENDELIG ER VI TILBAKE!! Vi sjekker ståa etter ferien, feirer India og ikke minst. GROVIS!! God helg :) Gi oss gjerne noen stjerner og legg igjen en kommentar. Det setter vi pris på!
Les mer

Best of uke 23 – Morgenklubben med Loven & Co – 07.06.19

Denne uken feirer vi Danmark!! Klarer du og høre forskjell på dansk og vietnamesisk? Og ville Loven brukt dopapir som fender på båten sin? En uke stappfull av morroheter er nå klar for deg. Vel bekomme!
Les mer

659 episoder til.
Last inn fler