Rett i fleisen

Sexolog Kjersti Antonsen og kompisen Anders omfavner seksuelle spørsmål og utfordringer. De snakker der andre ikke tør og de gjør det med både glimt i øyet og troverdighet. Misjonen deres er å gjøre sex litt enklere for folk. Følg Rett i fleisen på Facebook, Instagram og Snapchat. Du finner oss som Rettifleisen :)

#27 Torsdagsspesial! Nød lærer naken kvinne å fingre

Overraskelse!!! Vi vet det er lange dager - vi vet det er litt kjipt. Men det som IKKE er kjipt er at Kjersti og Anders plutselig finner ut at torsdager skal være morsomt igjen. Og det blir ikke mer moro enn du lager selv. Tune in for en spesialepisode med konkrete tips til hva du kan (og bør) teste ut i helgen. Vi snakkes!!
Les mer

#26 En gutt, en jente og en pizzaeske: Anders får en challenge.

Hva er det som er gratis, gøy og sinnsykt digg? Onani, selvsagt! Denne episoden har de involverte grugledet seg til på hver sin måte. Kjersti gir Anders en challenge. Vil han ofre seg for vitenskapen? Vi lover mye gøy, litt action og noe pinlig stillhet... Alle produkter vi snakker om i podcasten kommer fra OuiOui.no - bruk rabattkode "karantene" og få 15% rabatt på alt i butikken.
Les mer

#25 Sex, samliv og koronakarantene – hvordan overleve med hverandre og få samlivet til å fungere?

I ukas episode kan du vinne en sexleketøykoronakarantenekrisepakke fra OuiOui.no. For vi går en heftig tid i møte, også med tanke på sex og samliv. Hvordan blir det tid og rom for egentid, seksuelle krumspring og onani når man er sammen 24/7 ? Og hvordan skal man unngå å tråkke hverandre på tærne så man ikke hiver den andre ut etterpå? Kjersti er klar i studio med en litt spesiell gjest, mens Anders er i selvpålagt koronakarantene. Rabattkode på OuiOui.no er "karantene" - bruker du den får du 15% rabatt på hele vareutvalget.
Les mer

#24 La det swinge, la det rock´n´roll

Hipp hurra, det er mandag! Og hver mandag fremover kan du starte uka di med sexpodden! I denne ukas episode snakker vi om hvordan man kan swinge med partnerbytte. For trekant er populært, men kanskje det er lettere å være fire? Vi snakker også om rollespill og den ukronede Tinderkongen Anders gir noen gode tips til hvordan du får flere likes og treff på verdens største datingapp.
Les mer

E23 Agurknytt: Sex i koronatider og Anders får en velfortjent overrraskelse

Hvordan skal man egentlig ri typen sin - for på porno ser det heftig ut. Hva definerer prostitusjon og hvordan er det å ha one night stands nå som dette koronaviruset er på vei inn over Norge? Kjersti og Anders påberoper seg ikke å ha alle svarene - men diskusjoner blir det! Merk! Koronapraten i denne episoden gjenspeiler IKKE dagens situasjon. Vær forsiktige - hold avstand og hjelp til med å holde viruset under kontroll.
Les mer

#22 Skrubbsår på penis, vaginisme og buttplugger

Ukas episode handler blant annet om buttplugger, slappe peniser, vaginisme og elektrosjokk. Og ER det egentlig greit å spytte ut eller må man svelge? For Anders og Kjersti i sexpodden Rett i fleisen er intet tema for lite, intet tema for stort... Alle produkter vi snakker om i sexpodden Rett i fleisen finner du på OuiOui.no
Les mer

#21 Squirting, sexklubber og spørsmål fra lytterne

Denne episoden handler om det meste! Vi er innom det sagnomsuste temaet squirting, vi fortsetter konkurransen fra forrige uke, du får en rabattkode fra Anders på ALT av leketøy, glidemidler, massasjeoljer og sexy undertøy på OuiOui.no og vi forteller litt om etiketten på sexklubbene. Dette blir gøy! Sexpodden Rett i fleisen presenteres i samarbeid med OuiOui.no - vi gjør sex enklere.
Les mer

#20 Konkurranse, valentines og sounding – en nesten helt ordinær kombo

Sexolog Kjersti lar seg imponere av hva Anders har fått til på soverommet. I denne episoden snakker vi om alt fra valentines til slutshaming og uthereal sounding. Og så kan du vinne en fantastisk fin Vesper. Vil du værra med så heng på!
Les mer

#19 For tidlig eller for trangt? I denne episoden snakkes det om så mangt!

I denne ukas episode snakkers det om alt fra for tidlig utløsning til trang forhud, valentines og morgensex - og hvordan er det egentlig å få chillisaus på pungen?? Og så forteller Anders om en litt spesiell historie fra virkeligheten. Kan noen toppe den, mon tro? Merk: Alle produkter vi snakker om i Rett i fleisen er fra OuiOui.no For samarbeid kontakt hei @rettfleisen.no eller Bauer Media AS på telefon 22 02 32 00.
Les mer

#18 Fantasier

I ukas episode av sexpodden Rett i fleisen diskuterer Kjersti og Anders sexfantasier. Lytternes innsendte historier setter en ekstra liten touch på den lange listen med inspirerende ideer... Har du noen fantasier du har lyst til å dele med Rett i fleisen kan du legge oss til på Snapchat, Instagram eller følge oss på Facebook. Vi heter "Rettifleisen" overalt! Snakkes!!!
Les mer

18 episoder til.
Last inn fler