Siri og de gode hjelperne

Folk flest hater problemer, men vi elsker dem. Vi kan hjelpe deg med kjærlighetssorg, en venninne som er litt kjip, en sjef som aldri hører hva du sier eller vanskelige svigerforeldre. Gi oss dine problemer siri@radionorge.no

Carsten Skjelbred og Anette Walter Numme

Hjørdis er evig singel og sliter med at guttene raskt mister interessen. Hva gjør man når man har fått «free pass» av kompisen, men kompisen angrer og trekker «free pass» tilbake? Og hva gjør man når foreldrene er skilt og de krangler om hvem av dem du skal feire julaften hos, allerede?! Send dine problemer til siri@radionorge.no. Kanskje er det ditt problem vi behandler neste uke :)
Les mer

Silje Sandmæl & Peter Bubresko

Siri og de gode hjelperne er tilbake etter en lang og god sommerferie! Og det er også DNBs forbrukerøkonom Silje Sandmæl og TV2s God Morgen Norge-programleder Peter Bubresko. Skal man fortelle om eskortefortiden sin? Hva gjør man når han ene i gjengen er kronisk lystløgner? Send inn ditt problem til siri@radionorge.no. Innboksen er åpen 24/7!
Les mer

Tommy Steine & Line Verndal

Komiker Tommy Steine og skuespiller Line Verndal er sommerens siste gode hjelpere! Hva gjør man når den litt tynnere og høyere venninna skal ha på seg hvit kjole i bryllupet sitt? Kan man legge til favorittlæreren på Facebook etter skoleslutt? Hvorfor ringer kjærestens mobil med ukjente jentenavn natt til søndag? Selv om vi tar ferie er innboksen fortsatt åpen! Så husk å send inn ditt problem til siri@radionorge.no.
Les mer

Erik Solbakken & Maria Stavang

Hvordan slutte å flørte med venninners kjærester? Forbli ugift fremfor å ha et halvveis bryllup? Spice Girls-konsert eller morfars begravelse? Programleder Erik Solbakken og komiker Maria Stavang aka Piateed tar helgens problemer på alvor! Send inn dine til siri@radionorge.no.
Les mer

Ingeborg Senneset & Mads Hansen

Denne uken får Siri hjelp av tidligere fotballspiller og moromann Mads Hansen og ex-sykepleier og Aftenposten-journalist Ingeborg Senneset. En psykopatisk far, et bonusbarn med ADHD og en svært uønsket hund er noen av problemene hjelperne skal bryne seg på. Send inn ditt problem til siri@radionorge.no. Innboksen er åpen 24/7!
Les mer

Mina Hadjian & Runar Søgaard

En plagsom pin-up tatovering, et sjenerende kunstverk og en pappaperm som handler om alt annet enn barn. Dette er problemer den tidligere predikanten, «Farmen kjendis»-deltakeren og coach Runar Søgaard sammen med Farmen-kollega og radiopersonlighet Mina Hadjian skal bryne seg på i helgens sending. Send inn dine problemer til siri@radionorge.no.
Les mer

Mona B. Riise & Kaveh Rashidi

I helgens Siri og de gode hjelperne skal programleder Mona B. Riise og lege og forfatter Kaveh Rashidi blant annet hjelpe til med puppekomplekser, ekle snusvaner og skjøre vennskap. Vi tar imot problemer 24/7! Send inn ditt problem til siri@radionorge.no.
Les mer

Mari Maurstad & Tore Petterson

Skuespiller Mari Maurstad og komiker og Skal vi danse-dommer Tore Petterson loser oss gjennom helgens problemer! Vi skal blant annet innom en ekstravagant 13-årsdag på Grand Hotell, pengegjeld og et altoppslukende kollega-crush. Har du et problem? Send det inn til siri@radionorge.no.
Les mer

Adam Schjølberg & Dora Thorhallsdottir

Relasjonsterapeut Dora Thorhallsdottir og TV-personlighet Adam Schjølberg jobber begge som komikere, og denne helgen er de også Siris gode hjelpere! Sammen skal de blant annet prøve å løse bunadsproblematikk, dopmistanker og hva man gjør når vennegjengen spammer deg med babybilder. Trenger du hjelp? Send inn ditt problem til siri@radionorge.no
Les mer

Marte Stokstad & Daniel Kvammen

Programleder Marte Stokstad og artist Daniel Kvammen stiller som helgens gode hjelpere. Svette hender, voksne menn med sosial angst og kjærlighetssorg og ei singel jente som har lyst til å si "sayonara motherfuckers" til den kjipe etablerte venninnegjengen står blant annet på tapetet. Send dine problemer til siri@radionorge.no
Les mer

56 episoder til.
Last inn fler