Siri og de gode hjelperne

Folk flest hater problemer, men vi elsker dem. Vi kan hjelpe deg med kjærlighetssorg, en venninne som er litt kjip, en sjef som aldri hører hva du sier eller vanskelige svigerforeldre. Gi oss dine problemer siri@radionorge.no

Marte Bratberg & Henrik Thodesen

Jeg gikk fra ham etter langvarig utroskap, men hvordan kan jeg ta hevn? Jeg bor nærmest mamma, men betyr det at mine to andre søsken aldri skal hjelpe til? Min kone vil ikke ha meg lenger, er det verdt det å forbli sammen? Henrik Thodesen og Marte Bratberg diskuterer blant annet disse problemene sammen med Siri denne uka. Har du et problem? Send det til siri@radionorge.no.
Les mer

Geir Schau & Peter Bubresko

Til info: Denne episoden ble spilt inn før nye retningslinjer og karantene i forbindelse med korona ble innført. To morgenfugler hjelper Siri med dine problemer denne helga! En nybakt mamma til ei snuppe med fraværende far, skal hun ta kontakt med familien hans? Skal jeg bli i forholdet når det er kaldt og mekanisk nå, midt i 20-årene? Jeg ble sammen med en kollega. Nå er han eks, men jeg får ham ikke ut av hodet! Geir, Peter og Siri diskuterer disse og flere problemer denne helga. Har du et problem? Send det inn til Siri@radionorge.no
Les mer

John Arne Riise & Silje Sandmæl

Jeg skal gifte meg, og gifteringen skal bestå av to omsmeltede ringer: min mormors og min oldemors. Men nå kommer svigermor med en ring fra hennes familie også, hva gjør vi med den? Venninna mi bor hos meg og samboeren min etter å nylig ha gått gjennom et brudd, skal hun betale leie? Vi elsker venneparet vårt! Men vi elsker ikke busene, ørevoksen og de skitne henda til barna deres. Kan vi si ifra? John Arne og Silje får diskutere både familie, kjærlighet og økonomi når de er gjester hos Siri. Har du et problem du vil ha hjelp med? Send det til Siri@radionorge.no.
Les mer

Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland

Sjefen har et forhold til tross for kona som er verneombud, skal jeg som HR-sjef gjøre noe? Mamma har fått seg en løk av en kjæreste, og det går utover forholdet vårt. Jeg fikk plutselig en invitasjon til bryllupet til det jeg trodde var min beste venninne. Vi er ikke sammen, men jeg vet at det skal bli oss! Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland diskuterer disse og flere problemer, blant annet vårt første korona-problem! Har du et problem til Siri? Send det inn til Siri@radionorge.no
Les mer

Desta Marie Beeder & Espen Fiveland

Jeg er forelska i en kollega, skal jeg gå for det? Jeg er redd for at den nye kjæresten min skjemmer bort datteren min... Vi har barn hver for oss, men jeg vil ha et felles barn! Det vil ikke han, så hva gjør vi? Hvordan skal jeg si ifra til kompisen min om at han har skikkelig dårlig ånde? Skal jeg kreve arv fra en far som ikke har vært en del av livet mitt? Disse og flere problemer løser Siri med god hjelp fra Espen og Desta fra God morgen Norge. Har du et problem? Vi elsker å løse dine kniper! Send det inn til oss på Siri@radionorge.no
Les mer

Silya Nymoen & Vidar Magnussen

Kjæresten skal møte foreldrene dine for første gang, men skal det skje på hytta? Mor skal gifte seg, må jeg dra i bryllupet? Hva skal du gjøre når du har løyet på deg en forkjærlighet for ost, men egentlig hater det? Hvordan skal du unngå herpes når alle rundt deg har det? Og skal bli i jobben, men da ha avstandsforhold? De fleste hater problemer, men vi elsker dem. Denne uka er det Silya Nymoen og Vidar Magnussen som får bryne seg på problemene dine. Trenger du hjelp til noe? Send det inn til Siri@radionorge.no.
Les mer

Ronny Brede Aase & Annette Walther Numme

Kona og søstera hennes snakker ikke sammen, men hva gjør jeg når svigermor ber meg prøve å fikse det, på dødsleiet? Hva gjør vi når odelsjenta ikke vil ha gården? Kan jeg dra på konsert med eksen? Og hvordan skal jeg fri? Ronny og Annette diskuterer disse problemene og mer i denne episoden av Siri og de gode hjelperne. Vi tar problemene du hater, og gjør dem om til programmet vi alle elsker. Har du et problem? Send det til Siri@radionorge.no.
Les mer

Kåre Magnus Bergh & Ingrid Gjessing Linhave

Det blir god stemning, men vanskelige problemer når Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave er Siri sine gode hjelpere. Vi tar blant annet opp: Mamma og pappa kranglet mye da jeg var liten, og jeg klarer ikke legge det bak meg. Jeg er 45 år gammel og føler jeg lever et helt utrolig standard liv, hvordan spice det opp? Jeg har kommet tilbake til studiestedet og vennegjengen, men nå vil de ikke være venn med meg. Hvorfor? Andre hater problemer, men vi elsker dem! Har du et problem, lite eller stort: Send det inn til Siri@radionorge.no
Les mer

Tore Petterson & Didrik Solli-Tangen

Jeg og samboeren min hadde en trekant, og nå har jeg begynt å få følelser for tredjeparten, hva skal jeg gjøre? Skal jeg dra i begravelsen til faren min, som jeg ikke har noe kontakt med? Jeg skammer meg over at jeg onanerte som barn, hvordan skal jeg takle det? Vi i Siri og de gode hjelperne elsker dine problemer, og vil veldig gjerne løse dem. Så send de inn til oss på siri@radionorge.no, eller via lenken her: https://radioplay.no/radio-norge/underholdning/program/skriv-inn-ditt-problem-til-siri-og-de-gode-hjelperne-her/
Les mer

Kathrine Moholt & Anders Hoff

Skal hun fortsatt være hobbypsykologen til moren, som nå er i et skikkelig vanskelig forhold? Hva skal hun gjøre med kjæresten som alltid prioriterer søsteren sin over henne? Hvem skal arve hytta? Vi diskuterer disse og mange andre problemer, med Kathrine Moholt og Anders Hoff. Andre hater problemer, men vi elsker å (forsøke å) løse dem. Send inn ditt problem til siri@radionorge.no, eller skriv inn ditt problem her: https://radioplay.no/radio-norge/underholdning/program/skriv-inn-ditt-problem-til-siri-og-de-gode-hjelperne-her/
Les mer

88 episoder til.
Last inn fler