Stå opp!

Hør Stå Opp på Radio Rock hver ukedag mellom 06:00 og 10:00

Episode 2 – Monitorøgle og Sexy Ocean

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens andre episode diskuteres øgle og iguan, det har blitt bestilt sexy drinks, gutta svarer på alt og Bjølle må faktisk ta seg sammen!
Les mer

Episode 1 – Bacon og Kapers (Kjendisspesial)

I sesongens første podkast av "Stå Opp" blir det kjendisbonanza. Bjølle har vært på ferie, og i den anledning har han hatt et knippe supervikarer. Niklas Baarli, Christian Mikkelsen, Else Kåss Furuseth, Hank Von Hell og Jørn Kaarstad er alle innom hos Halvor og Olav på kaffeslabberas. Det blir shaming, fakta om krabber, funfacts om katter og Halvor har bedt alle fylkene i Norge om å Ta seg sammen.
Les mer

Episode 58 – Jula er aseksuell og loffen til Bjølle

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens siste episode får du vite grunnen til at Olav mener at jula er aseksuell, Halvor får passet sitt påskrevet fordi han ikke kan julemorgensangen og gutta får endelig smakt på loffen til Bjølle.
Les mer

Episode 57 – Øl Bjøll og Juleøl

Gutta har, tradisjonen tro, testa juleøl. 16 øl ble kasta rett ned i kjeftahølet, og det ble både latter, fnis og tårer.
Les mer

Episode 56 – Fatshamingactually

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 56. episode får du høre om Olavs nyeste konsertopplevelse, Halvor tror på dommedag og Henrik har flydd med stormen. Og Finland, de får passet sitt påskrevet.
Les mer

Episode 55 – Potetmjøl til alt og 500 kilo fiskemuseum

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. Henrik får kjeft for sine julemeninger, Halvor og Olav snur på flisa angående Love Actually og funfact om Raptorer skaper latter i studio! Hvem må ta seg sammen? Lytt, så får du høre!
Les mer

Episode 54 – Sjamalamadingdong

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 54. episode har Henrik strødd seg rundt med Mozartkuler, Olav har vært meget kriminell og Halvor ber selveste Sjamalama om å ta seg sammen.
Les mer

Episode 53 – Gal Honninggrevling og Romerikslorten

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 53.episode har honninggrevling fått spalteplass, julebord diskuteres, striper i toalett er en saga blott og Meny må ta seg sammen!
Les mer

Episode 52 – Coco Chaman og hemmelighetsfull julelukt

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 52.episode har Olav funnet funfacts, Durek har vært i media, Halvor har klikka på Olav og onanistopp har irritert Halvor såpass kraftig at det er Internett-trender som må ta seg sammen!
Les mer

Episode 51 – Dårleg, dårleg, dårleg og Flodsvin

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 51.episode har Henrik ringt til Danmark, Halvor har hisset seg opp over kjøttfritt julebord og Olav putter rødbetter i sin munn. Halvor ber også nord-Norge om å ta seg sammen - igjen.
Les mer

50 episoder til.
Last inn fler