Stå opp!

Hør Stå Opp på Radio Rock hver ukedag mellom 06:00 og 10:00

Episode 47 – Schnazen og Skjerftid

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 47.episode får Olav dårlig samvittighet i butikken, Halvor har tatt karaoketaxi, Henrik bruker skjerf og julen bør ta seg sammen!
Les mer

Episode 46 – Singelkurv og Roskildefestival i himmelriket

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 46.episode får vi høre om demonstrantene i London, Olav har lokalnyttbonanza, Henrik sliter med singelkruvene til Coop og Jan Hanvold må ta seg sammen!
Les mer

Episode 45 – Høydepunkter fra Rocktober 2019!

«Stå Opp» er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 46 episode har gutta har hatt sending 28 timer i strekk, og vi har samlet det beste fra galskapen! Tusen takk til alle lyttere som har hjulpet oss gjennom det lange døgnet.
Les mer

Episode 44 – Påtegna øyenbryn og Yuve Yuve Yu

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 45.episode konkurrerer Olav og Halvor i å ha den beste parodien på Bjølle. Olav har klekket ut noen nye nytt på nytt-vitser, ting er til salgs på finn.no og Halvor har nok en gang bedt noen om å ta seg sammen.
Les mer

Episode 43 – Diktatorklær og Argentinsk Andepenis

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 43.episode får vi et gjenhør med den aller første ta deg sammen, argentinsk andepenis har fått radiotid, Burger King får skryt og gutta velger diktatorkostyme.
Les mer

Floskler og krokodillejafs

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 42.episode får vi høre at kaffe og fly er en dårlig kombo, gutta har snakket om sjekketriks, det har blitt parodiert og Halvor har nok en gang bedt noen om å ta seg sammen!
Les mer

Episode 41 – Bindal done that

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 40.episode har det blitt diskutert frokostblandingrekkefølge, Olav har spådd ukens Nytt på Nytt-vitser og Halvor har sett seg lei på journalisters dumme intervjuer på premierefester.
Les mer

Episode 40 – Halvors kosebamser og dinokjeks

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 40.episode har Henrik ringt Svinesund, Halvor har redegjort for alle sine kosebamser, Henrik har pusta jævlig tungt og Halvor har bedt alle de som tenker at de har noen som helst form for talent å Ta seg sammen!
Les mer

Episode 39 – Molefunken og burgersaus

"Stå opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 39. episode handler det om burgersaus på knust mobil, og hvordan man skal klare å møte høsten uten å bli molefunken. Du vil også få høre en meget original latter, og jammen meg er det også noen som må Ta seg sammen!
Les mer

Episode 38 – Ravn, Ugle og røyksignal

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 38.episode har Henrik ringt Gøteborg, dyret Jerv var vist ikke fugl, vi har svart på alt og Halvor er nok en gang forbanna på klikksaker.
Les mer

37 episoder til.
Last inn fler