Stå opp!

Hør Stå Opp på Radio Rock hver ukedag mellom 06:00 og 10:00

Episode 38 – Ravn, Ugle og røyksignal

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 38.episode har Henrik ringt Gøteborg, dyret Jerv var vist ikke fugl, vi har svart på alt og Halvor er nok en gang forbanna på klikksaker.
Les mer

Epiosde 37 – Seriemorderbriller og fuktig underliv

Stå Opp er tilbake igjen på Radio Rock 12.august. Det gledes!
Les mer

Episode 36 – Klovn og en halv

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 36.episode presenterer Olav sine verste og beste vitser, Henrik stalker seg selv på Facebook og Halvor er forbanna på svenskene.
Les mer

Episode 35 – For mye Keiser i kjeften

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 35.episode har guttene diskutert gal nabo, coverfestivaler har gjort sitt inntog, vi har svart på alt og Halvor har bedt katte-eiere om å ta seg sammen!
Les mer

Episode 34 – Fergebulk og 28 år uten sennep

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 34.episode har Halvor kjørt ferge, Henrik forteller om første skoledag, Olav har trippet i Begravelse og tror du ikke noen er nødt å ta seg sammen også!
Les mer

Episode 33 – Trønderbrev og 797 kroner

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 33.episode har Halvor vært på Gardermoen, Olav har nesten bæsja på seg, Henrik har fått skumle fyllemeldinger og Mount Everst må faktisk ta seg sammen!
Les mer

Episode 32 – Hengerumper og blå karamell

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 32.episode har Olav prompet høylytt, Maria Mena må aldri glemmes, kniv har blitt daglig kost og DNB har fucket opp såpass mye at de må ta seg sammen!
Les mer

Episode 31 – Se så mange elg!

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 31.episode har Olav forlatt studio midt i sending, Henrik har innrømmet tvangstanker, Martha og sjamanen har blitt flittig diskutert og siden 17.mai er rett rundt hjørnet, så er det selvfølgelig den som må ta seg sammen!
Les mer

Episode 30 – Bøgballe og Safarikjeks

"Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 30.episode diskuterer gutta Game of Thrones, Halvor har kommet med løgner, det har blitt parodiert og Halvor har selvfølgelig hissa seg opp igjen!
Les mer

Episode 29 – Militærhval og kristne hveteboller

Stå Opp" er Radio Rocks eget morgenprogram. I sesongens 29.episode har gutta snakket om den russiske hvalen, hveteboller i kjerka og kuslippet som ligger Halvors hjerte nært. Vi svarer på alt og flyselskap generelt må ta seg kraftig sammen!
Les mer

28 episoder til.
Last inn fler