Tvillingterapi

Vita og Wanda er tvillinger, de sover i samme seng og gjør generelt alt sammen. Men de har et lite problem: de kommuniserer litt dårlig. I denne podkasten skal de snakke om det de ikke klarer ellers. De byr også på jucy historier fra livene sine og de vil komme til bunns i endel myter om tvillinger. Velkommen til Tvillingterapi med Vita & Wanda!

Girl Power!

For første gang får Vita og Wanda applaus i Jodels kommentarfelt. Vita kjenner på takknemlighet og feller en tåre. Begge etterlyser fise-Øystein og kvinnelige vinnere.
Les mer

Ny type tvillingtid

Vita og Wanda er skravlesjuke! Hvordan dealer de med den nye hverdagen uten frisør, psykolog og Barry’s? Én ting er sikkert, og det er at det blir mye tid til salt karamell, puslespill, tacofredag (hver dag) og svar på alle hemmelighetene bak Kompani Lauritzen-produksjonen.
Les mer

Fingrekonkurranse og overtenning

Mye har skjedd siden sist! Vita våknet opp med et nytt kne etter premierefest-nach og Wanda har klikket på Se&Hør. De er også dypt rystet over årets Paradise og alle savner Melina.
Les mer

Filterløs premiereuke

Til tross for at Vita & Wanda har knekt IKEA-koden, så har de hatt en kranglete uke. Vita har flere Tinder-matcher på gang, men lurer egentlig på hvor hun og Giske står. Wanda har kjøpt sprit og fått en følger mindre på Instagram.
Les mer

Tvillingsjalusi og Paradise-rant

Wanda har levd livet med egne venner, mens Vita føler seg bitter og ensom. Heldigvis forenes de over felles iransk bror og andre grusomme Paradise-deltagere.
Les mer

Samfunnsdebattant og dogfluencer

Wanda har engasjert seg siden sist, men er blitt kritisert for å være dobbeltmoralsk. Vita krever Mie og Ali-boikott, og Bjarne gjør comeback.
Les mer

Utroskap og reality-horer

Siden sist har Vita og Wanda hatt far på overnatting og planlagt Valentines. De deler sine beste treningstips, diskuterer utroskap og innser at de er reality-horer.
Les mer

Vixen og Drama Island

Vita og Wanda har svingt seg denne uka og har myye på hjertet! Hør alt om kjærlighet på premierefest, influencer-drama, sminkekrise, nye kjøkkenfliser og Ali fra Drama Island.
Les mer

Nysingel og på date med fienden

Bordet er snudd! Wanda forteller om bruddet med Eirik og Vita har vært på date med Voldemort. Vita tester livet uten løsvipper og Wanda har ikke spist sjokolade på en uke.
Les mer

Tinder og tryning på tredemølla

Vita og Wanda har hatt en uke med mye uflaks, knall og fall. Vita har bestemt seg for å gi Tinder en ny sjanse og matchet med en pensjonist med råner-navn, mens Wanda har fått en PT som kjefter på henne og er veldig fornøyd med det.
Les mer

38 episoder til.
Last inn fler