Tvillingterapi

Vita og Wanda er tvillinger, de sover i samme seng og gjør generelt alt sammen. Men de har et lite problem: de kommuniserer litt dårlig. I denne podkasten skal de snakke om det de ikke klarer ellers. De byr også på jucy historier fra livene sine og de vil komme til bunns i endel myter om tvillinger. Velkommen til Tvillingterapi med Vita & Wanda!

Frokostdate og kjærestetrøbbel

Vita og Wanda er storfornøyde med etter et vellykket klessalg på Berry's. Wanda snakker om forholdet, Vita skal muligens på date og hvordan lærer man seg å gå i spagaten?
Les mer

Blanke ark og skamklipt Bjarne

Vita og Wanda har vært på flere fester siden sist. og har mye å fortelle. Bjarne er i hus, noe de begge er svært fornøyd med, og Wanda har store nyheter å dele.
Les mer

Kjendisfester og guttastemning

Vita og Wanda har vært på tre fester siden sist, og opplevd mye. De har blitt faddere og latt seg provosere av både nye regler på SATS og "gutta-stemning" på Instagram.
Les mer

Pianoulykke og reality-kjærester

Det har vært en begivenhetsrik uke, med dramatikk i familien til Vita og Wanda. Begge har slitt med forrige ukes utfordring og hvordan finner egentlig folk kjærligheten i reality-programmer?
Les mer

Alpakkavandring og kjendisgalla

Vita og Wanda har endelig blitt invitert til Kjendisgalla, Vita har gitt opp tinder og Wanda er i ekstase over at hun skal møte aplakkaer på nært hold.
Les mer

Body shaming og tinder

Wanda har vært i Paris og Vita har kommet i gang med treningen igjen. De gleder seg over Exit og den nye sesongen med Parterapi, legger planer frem mot Halloween, og har Vita gitt opp gutter?
Les mer

Vi er tilbake!

Tvillingene kommer rett fra realityinnspilling og bruker nå all tid på å bli oppdaterte på sosiale medier, ekser og kroppspleie.
Les mer

Spørsmåls-spesial!

Vita og Wanda forteller om meningen med livet, sine flaueste opplevelser og mensen-festene!
Les mer

Selvbiografi-spesial!

Vita & Wanda forteller dønn ærlig om trøblete oppvekst, venner og fiender og veien frem til en tilværelse de elsker.
Les mer

Kjærestespesial!

Wandas kjæreste Eirik forteller hvordan de møttes, om den gangen han kysset feil tvilling og hvorfor han gråt på Steinkjerfestivalen.
Les mer

22 episoder til.
Last inn fler