Tvillingterapi

Vita og Wanda er tvillinger, de sover i samme seng og gjør generelt alt sammen. Men de har et lite problem: de kommuniserer litt dårlig. I denne podkasten skal de snakke om det de ikke klarer ellers. De byr også på jucy historier fra livene sine og de vil komme til bunns i endel myter om tvillinger. Velkommen til Tvillingterapi med Vita & Wanda!

Selvbiografi-spesial!

Vita & Wanda forteller dønn ærlig om trøblete oppvekst, venner og fiender og veien frem til en tilværelse de elsker.
Les mer

Kjærestespesial!

Wandas kjæreste Eirik forteller hvordan de møttes, om den gangen han kysset feil tvilling og hvorfor han gråt på Steinkjerfestivalen.
Les mer

Hagefest og extensions

Tvillingene møter Narvestad på hagefest, Wanda dropper extensions og begge røper hva de har stemt.
Les mer

Regnskap og reality

Tvillingene fyller dagene med regnskap, trening og reality-TV og de har allerede funnet sine favoritter i årets Ex on the Beach.
Les mer

19: Bryllup og Paris

Vita og Wanda har hatt en innholdsrik helg i Paris, Wanda har "vasket" dansegulvet og begge gleder seg stort ti Ex on the Beach.
Les mer

Skål!

Vita og Wanda gleder seg til høstens TV-premierer, begge blir sjokkert over hvor mange timer de faktisk bruker på mobilen, og hvem var egentlig Harald Hårfagre?
Les mer

17: Boomerang, Balenciaga, Barrys og Bjarne

Vita og Wanda er endelig tilbake fra sommerferie- og de har mye på hjertet! Alt fra ekser på kjæresteferie til kritikk på Instagram og bading i Norge. 
Les mer

16: God sommer!

Wanda har hatt en liten "insta-beef" og Vita får ikke trent så mye hun vil. Begge savner Bjarne og hvem vinner utfordringen som varer hele sommeren?
Les mer

Sommerfester og litt mer Bjarne

Vita og Wanda er i full gang med årets sommerfester, Bjarne er fortsatt på besøk og turte jentene å ta selfies med kjendiser på ELLE-festen?
Les mer

14: Bjarne

Vita og Wanda teller ned dager til de får besøk av Bjarne. De har endelig funnet antrekk til ELLE-festen og de har funnet et nytt program de er besatt av.
Les mer

14 episoder til.
Last inn fler