Wingeskutt

En serie om rusavhengighet: Julie Winge var på fylla i tredve år, og har nå vært edru i seks. Hun slipper deg inn i en alkoholikers tanker og lærer deg om mekanismene som styrer en rusavhengig. Denne serien er helt nødvendig, ikke bare for deg som selv slåss med alkoholisme eller annen rusavhengighet, men også for deg som står ved siden av og forsøker å hjelpe.

# 18 Julie snakker med Klepto-Kjell om nasking, rus og konferanser

Kjell Torstein Hagens historie er sterk: Fra mishandling, til fengsel, til dopsalg. Idag er Kjell Torstein en av de største initiativ-tagerne i rus-feltet i Hallingdal og driver det store årlige seminaret: Hvordan møte psykisk syke og rusavhengige
Les mer

# 17 Julie og Veronica snakker med Wenche Jo Hoem om hvor like rusavhengige og pårørende egentlig er

.
Les mer

# 16 Julie og Veronica møter Kenneth Johannessen

Om dop, familie, fengsel og veien ut. Julie skriker om rusteamet fra bakvendtland.
Les mer

# 15 Julie og Veronica Myrvold

Møt Veronica som skal være med i mange episoder fremoverI dag snakker hun om sin pilleavhengighet mens Julie skriker om psykologer som sier feil ting
Les mer

# 14 Når mamma baker syv slag rusa

Karianne Hope Tonheim vokste opp med en mor som rusa seg og tilhørte prostitusjonsmiljøet. Den lille jenta vokste opp med storebror som farsfigur, og etterhvert ble Karianne selv rusavhengig. Nå har hun vært nykter i to måneder, og skal feire sin første jul på fire år med å lage ribbe selv, for første gang.
Les mer

# 13 Hvordan ta vare på rusmisbrukeren og barna? LIVE FRA SKI KOMMUNE 2

Agendaen til en rusavhengig er å lure de som er rundt rundt dem, også de som forsøker å hjelpe. For å fortsette å ruse seg. Det barnevernet lurer på er selvfølgelig hvordan de best kan hjelpe, både de rusavhengige og barna deres.Julie er tilbake på Ski og svarer på spørsmål fra ansatte i barnevernet og politiet.Tusen takk til Ski kommune for åpne dører og velvillig innstilling!
Les mer

# 12 Om å være søsteren til en alkoholiker, med Viktoria Winge

Viktoria er ti år yngre enn Julie, og i denne episoden snakker de om livet sitt sammen. Blant annet om at lillesøster måtte passe på storesøster, noe som førte til utvikling av et Florence Nightingale- syndrom hos Viktoria.
Les mer

# 11. Om den første tiden som edru, med Alexander Økland

Alexander Økland er en rusavhengig stand-up som er ganske ung og uerfaren med edruskapet sitt. Aleksander fikk nok på vei fra baren til legevakta..
Les mer

# 10 Hvordan hjelpe en rusmisbruker LIVE FRA BARNEVERNET PÅ SKI

Julie besøker Ski og møter ansatte i barnevernet og politiet, som får stille alle spørsmål de måtte ha. Blant annet lurer de på hvordan de får en rusmisbruker til å slutte å ruse seg. Hør hva Julie har å si om det.Tusen takk til Ski kommune for åpne dører og velvillig innstilling!
Les mer

# 9 Traumer og rus, med Arild Jervell og Ruth Helen Finsdahl ved Modum Bad

En ting er å slutte å ruse seg, en helt annen ting er å forbli rusfri. Noe som har hjulpet Julie er å forstå hvordan hjernen faktisk fungerer, noe fagfolkene på Modum Bad kan mye om. Så viser det seg at Julie faktisk har noe å lære fagfolkene også.Med psykiater Arvid Jervell og psykolog Ruth Helen Finsdahl
Les mer

9 episoder til.
Last inn fler